Jump to content

System 80 help if possible 🙂


Recommended Posts

Hi all

Hope you're all keeping well!  Sorry I've just reposted this question in the right section 🙂

I've just had some system 80 boards fixed by the guru on here Bob, gone to wire the Silver Rererve up and noticed an Orange wire loose. 

I've had a go at download the System 80 manual from the download section of the mecca, and like everyone sadly having no joy and it jumps back to the mecca home page.  I'm not sure if anyone would know where this random orange wire is supposed to go? 

Cheers all in advance 

Rob 🙂

20201113_173836.jpg

Link to post
Share on other sites

Bob amazing spot!  Yes its orange/red 🙂 fantastic will have a go at working out where pin 22 is on the block and put it back.  I did have a try at downloading the Sys80 manual but its still playing up 😔

Cheers again Bob for the message 👍

Link to post
Share on other sites

Hi all

I think it maybe easier to watch my little video of Silver Reserve and also Copperwin to see my wonderful system 80 issues 🙈

It saves me trying to type up a lengthy message about the random faults they are both doing and potentially missing something. 

Nick has been an absolute star and also suggested I put a plea out on here for any suggestions.  Steve (Lancett) has been great too suggesting its a switch issue, but all seem to be ok.  I may of possible missed one, or if the videos of the faults are familiar to some that may of had them before, absolutely any suggestions would be really really appreciated (as always).

Why do we do it, buy old temperamental machines??!! 🙈  Oh yeah its because we really  love it and they're worth it 🙂

Thanks in advance all 🙂👍

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, RobT said:

Hi all

I think it maybe easier to watch my little video of Silver Reserve and also Copperwin to see my wonderful system 80 issues 🙈

It saves me trying to type up a lengthy message about the random faults they are both doing and potentially missing something. 

Nick has been an absolute star and also suggested I put a plea out on here for any suggestions.  Steve (Lancett) has been great too suggesting its a switch issue, but all seem to be ok.  I may of possible missed one, or if the videos of the faults are familiar to some that may of had them before, absolutely any suggestions would be really really appreciated (as always).

Why do we do it, buy old temperamental machines??!! 🙈  Oh yeah its because we really  love it and they're worth it 🙂

Thanks in advance all 🙂👍

I’m no expert rob but have you checked the oil and water?

  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, niftynudger said:

I’m no expert rob but have you checked the oil and water?

That just made me litterally lol to myself,  thank heaven I didn't have a gob full of tea as my phone would of inherreted that!!!

The water tank, is that located behind one of the coin mechs?  They don't design them like they use too hey, burying parts like they do 😉

But yeah it is an absolute wild stab in the dark someone might know, it could be one of a 1000 things to go wrong causing these errors 🙈 hopefully someone might know 🤞

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...