Jump to content
RamonNL

Scorpion 4, bright lights

Recommended Posts

I got a scorpion 4 mpu , a few lights are burning verry bright.

All light are on stobe line 5, already replaced a few transistors (tr41 tr40),  but still got that problem.

What did I miss or forgot?

20191201_220158.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Measure all transistors?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, RamonNL said:

I got a scorpion 4 mpu , a few lights are burning verry bright.

All light are on stobe line 5, already replaced a few transistors (tr41 tr40),  but still got that problem.

What did I miss or forgot?

20191201_220158.jpg

Unplug all the lamp plugs from the MPU, do a continuity check between strobe 5 (on the mask) and ground. It's possible you could have a trapped wire.

 

You circles strobe 4 and strobe 5, they both bright or you circled the wrong ones? Theres strobe 5 you haven't circled which is weird.

Edited by Player

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found the problem,  when testing this mpu there where a few light that burned verry bright (for a short time🤣😋).

After replacing a few transistors I thought I fixed it, but still no light on a few places.  But no bright light any more.

After checking those light bulbs I found out why they burned that bright😋.

Replaced them all, and I got a working mpu again!

And yes, wrong placed circle on strobe 4

Edited by RamonNL
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

×