Jump to content

Recommended Posts

24 minutes ago, MattyL said:

It could be corroded there if a previous Cpu card has leaked mate. It doesn't look like that one has.

That would be news to me I've never come across that. They run totaly fine with no battery fitted. We'll see when we have a look.

Just curious cause my mate said his processor came up an error then he removed the battery and then the card worked. (No damage!)

Share this post


Link to post

Yeah I don't know on that as I've not come across it. The cards I get the battery has usually taken out 3/4's of the machine-so I usually take them all off anyway 🙂

  • Like 1

Share this post


Link to post
9 minutes ago, MattyL said:

Yeah I don't know on that as I've not come across it. The cards I get the battery has usually taken out 3/4's of the machine-so I usually take them all off anyway 🙂

Same first thing I do is get the battery off 👍

Share this post


Link to post

@Stick2000 have you got it sorted yet mate? If not you can send the processor to me for testing if you would like to, we can narrow down faults I’ve also got the same game so can test Roms at the same time if you want to send the Rom card. Hopefully you can get it running soon 👍

Edited by BarcrestPlayers

Share this post


Link to post

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×